Sodelujte z nami

Slovensko društvo INFORMATIKA s ponosom najavlja že 31. konferenco Dnevi slovenske informatike 2024, ki bo tradicionalno v Kongresnem centru Bernardin, Portorož, 14. in 15. maja 2024 ter vas vabi k sodelovanju. Letos nadaljujemo s povezovalno sekcijo med podjetji in študenti ter povezovalno sekcijo med javno upravo in gospodarstvom. V rednem delu konference pa bomo povezali gospodarstvo, javni sektor, študente (vključno s »hackathon-om«) in znanstveno-izobraževalne ustanove. Na njej bodo ugledni strokovnjaki skozi serijo predstavitev avtorskih prispevkov, okroglih miz in predavanj tako z akademskega kot s praktičnega vidika prikazali rešitve, ki bodo koristile vsem kot primeri dobre prakse v različnih dejavnostih. Posebna pozornost konference bo posvečena tudi študentom in nosilcem idej – zagonskim (»start-up«) podjetjem.
Za dodatne informacije, cene in dogovore, prosimo kontaktirajte dr. Slavka Žitnika na 031/543-547 ali organizacijsko ekipo konference na dsi@drustvo-informatika.si.


Opombe : 

  • * Študentski sponzor prispeva v nagradni sklad »hackathon-a,« ki skupaj znaša 10.000 EUR. Za ta paket ne veljajo dodatni popusti. Nagrade se podelijo na večernem dogodku prvega dne. Sponzor je deležen tudi posebne izpostavljenosti (promocija po univerzah in podelitev nagrade na večernem druženje konference). Dodatni izzivi sponzorjev so dogovorjeni posebej.
  • Brezplačne kotizacije veljajo za oba dneva konference. 
  • Poleg izbranih lastnosti paketov so možni tudi dodatni dogovori s partnerjem/sponzorjem. 
  • Sponzorstvo po meri vključuje specifične dogovore za sponzorstvo (npr. pokrovitelj sekcije, pokrovitelj povezovanja študentov/javnega sektorja z gospodarstvo, sponzoriranje tujega vabljenega predavatelja, kosila/večerje/prigrizkov, donatorstvo ali celoletna podpora društvu, ...) 
  • Cene so v EUR brez DDV. Vsi sponzorji bodo tudi eno leto prejemali revijo Uporabna informatika, kjer bodo navedeni kot podporniki društva.
Generalni sponzor
Sponzor HackathONa
Lek d.d.
Srebrni sponzorji
PIA informacijski sistemi in storitve GEA College Fakulteta za informacijske študije SOPHOS Bplanet Inden Dell
Bronasti sponzorji
3gen Modra zavarovalnica OSI sistemske rešitve
Medijski sponzor
Podporniki konference
razvoj rešitve bplanet d.o.o.